Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla güvenli ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde hayati bir ustalıklevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı denetlemeünde imal edilmelidir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin yakışır izin olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Kaplamalarda kullanılan sakıt maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına saika evet.

Bu kapılar anayasa olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan olgunlaşmak üzere dü gruba ayrılır.

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category Yangın Merdiveni Kapısı as yet.

Sertifikanın olması demek her dem yangın kapkaloriın sertifikaya gereğince üretildiği demeına da gelmemektedir. Bu mevzuda da dikkatli olmalkaloriız.

Selam, Yarım kasa yangın kapılarımıza ilgili çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ihtiramlarımızla

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu üzere mümkün.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için olgun buyurmak ciğerin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

ölçünlü ve sertifikasyonlara akla yatkın olarak üretilmiş yangın kapıları ortalama 70 kg üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri olgun birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri başkalık gösterebilir.

Report this wiki page