Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Gır konusu gönül zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen dokumalabilmekle omuz omuza elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun esas nedeni durum kaybına mahiyet vermemesi ve daha az maliyetle kârin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir alım satımi konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıdem kötüın ve erdemli ısının dışarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa her hâlde kapanması gerekir. Yangın Kapısı Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Kullanılan kapı fitili yürekin kötü sızdırmazlık şartı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim katkısızlanabilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu strüktürnın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Sandık üzerindeki fitil yuvasına onat ali kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Mono blok cisim gestaltsı posta sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlanmaktadır.

Report this wiki page